Begawat, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Begawat
Désa
Begawat kapernah ing Kabupatèn Tegal
Begawat
Begawat
Begawat kapernah ing Jawa Tengah
Begawat
Begawat
Begawat kapernah ing Indonésia
Begawat
Begawat
Koordhinat: 7°10′56″S 109°06′11″E / 7.18229°S 109.10311°E / -7.18229; 109.10311Koordhinat: 7°10′56″S 109°06′11″E / 7.18229°S 109.10311°E / -7.18229; 109.10311
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2010

Begawat iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)