Sumbaga, Bumijawa, Tegal

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sumbaga
Désa
Sumbaga kapernah ing Kabupatèn Tegal
Sumbaga
Sumbaga
Sumbaga kapernah ing Jawa Tengah
Sumbaga
Sumbaga
Sumbaga kapernah ing Indonésia
Sumbaga
Sumbaga
Koordhinat: 7°09′02″S 109°07′15″E / 7.15058°S 109.12074°E / -7.15058; 109.12074Koordhinat: 7°09′02″S 109°07′15″E / 7.15058°S 109.12074°E / -7.15058; 109.12074
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènTegal
KacamatanBumijawa
Kodhe laladan
administrasi
33.28.02.2007

Sumbaga iku désa ing Kacamatan Bumijawa, Kabupatèn Tegal, Jawa Tengah.[1]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Kode dan Data Wilayah Administrasi Pemerintahan (Permendagri Nomor 137 Tahun 2017)" (PDF). www.kemendagri.go.id (ing basa Indonésia). Dibukak ing 2019-02-25.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)