Simpang Empat, Tanah Bumbu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Simpang Empat
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènTanah Bumbu
Pamaréntahan
 • Camat

Simpang Empat iku kacamatan ing Kabupatèn Tanah Bumbu, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 302,32 km2 lan okèhé kang ndunungi 61.505 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Kampung Baru, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 3 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Kotabaru
ing sisih kidul karo: Kacamatan Batulicin
ing sisih kulon karo: Kacamatan Mantewe lan Kacamatan Karang Bintang
ing sisih wétan karo: Selat Laut

Désa[besut | besut sumber]

  1. Baroqah
  2. Batu Ampar
  3. Bersujud
  4. Gunung Antasari
  5. Gunung Besar
  6. Kampung Baru
  7. Mekar Sari
  8. Pulau Panjang
  9. Sari Gadung
  10. Sejahtera
  11. Sungai Dua
  12. Tungkaran Pangeran

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Simpang Empat, Kabupatèn Tanah Bumbu, Kalimantan Kidul


Désa : Baroqah | Batu Ampar | Bersujud | Gunung Antasari | Gunung Besar | Kampung Baru | Mekar Sari | Pulau Panjang | Sari Gadung | Sejahtera | Sungai Dua | Tungkaran Pangeran