Kusan Hulu, Tanah Bumbu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kusan Hulu
Kacamatan
Nagara  Indonésia
Propinsi Kalimantan Kidul
Kabupatèn Tanah Bumbu
Pepréntahan
 • Camat Kusan Hulu
Jembar 1.609,39 km2
Cacah padunung 25.489 jiwa (2008)[1]

Kusan Hulu iku kacamatan ing Kabupatèn Tanah Bumbu, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 401,54 km2 lan okèhé sing ndunungi 25.489 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Binawara, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 62 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kacamatan Mantewe
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kuranji lan Kacamatan Satui
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Banjar
ing sisih wétan karo: Kacamatan Karang Bintang lan Kacamatan Kusan Hilir

Désa[besut | besut sumber]

  1. Anjir Baru
  2. Bakarangan
  3. Batu Bulan
  4. Binawara
  5. Darasan Binjai
  6. Guntung
  7. Harapan Jaya
  8. Hati’if
  9. Karang Mulya
  10. Karang Sari
  11. Lasung
  12. Mangkalapi
  13. Manuntung
  14. Pacakan
  15. Sungai Rukam
  16. Tamunih
  17. Tapus
  18. Lempongan Kepayang
  19. Tibarau Panjang
  20. Wonorejo

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Kusan Hulu, Kabupatèn Tanah Bumbu, Kalimantan Kidul


Désa : Anjir Baru | Bakarangan | Batu Bulan | Binawara | Darasan Binjai | Guntung | Harapan Jaya | Hati’if | Karang Mulya | Karang Sari | Lasung | Mangkalapi | Manuntung | Pacakan | Sungai Rukam | Tamunih | Tapus | Teluk Kepayang | Tibarau Panjang | Wonorejo