Mantewe, Tanah Bumbu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mantewe
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènTanah Bumbu
Pamaréntahan
 • Camat

Mantewe iku kacamatan ing Kabupatèn Tanah Bumbu, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 1.011,21 km2 lan okèhé kang ndunungi 25.951 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Mantewe, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 45 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Kotabaru
ing sisih kidul karo: Kacamatan Kusan Hulu lan Kacamatan Karang Bintang
ing sisih kulon karo: Kacamatan Kusan Hulu lan Kabupatèn Banjar
ing sisih wétan karo: Kacamatan Simpang Empat lan Kacamatan Karang Bintang

Désa[besut | besut sumber]

  1. Bulu Rejo
  2. Dukuh Rejo
  3. Emil Baru
  4. Karya Bakti
  5. Mantawakan Mulia
  6. Mantewe
  7. Rejosari
  8. Sari Mulya
  9. Sepakat
  10. Sido Mulyo
  11. Suka Damai

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Mantewe, Kabupatèn Tanah Bumbu, Kalimantan Kidul


Désa : Bulu Rejo | Dukuh Rejo | Emil Baru | Karya Bakti | Mantawakan Mulia | Mantewe | Rejosari | Sari Mulya | Sepakat | Sido Mulyo | Suka Damai