Rerenggan

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Rerengga kang ana ing musèum Victoria lan Albert

Rerenggan utawa pepaès , (basa Indonésia: Perhiasan) áiku sadéngah barang sing dianggo ngrengga utawa gawé éndah utamané tumrap salira. Rerenggan salira biasané kagawé saka emas utawa pérak lan wanguné werna-werna kayata arupa ali-ali, kalung, liontin lan sapanunggalané. Rerenggan liya sing gunané kanggo ngrengga ruangan utawa omah bisa arupa lukisan vas kembang, reca, lampu kristal, lan sapanunggalané.


Wiktionary-logo-en.png
Pirsani informasi ngenani Rerenggan ing KamusWiki.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Rerenggan&oldid=831443"