Menyang kontèn

Pekalongan, Winong, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Pekalongan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWinong
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Pekalongan iku désa ing Kacamatan Winong, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]