Menyang kontèn

Kebowan, Winong, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kebowan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWinong
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Kebowan iku désa ing Kacamatan Winong, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]