Menyang kontèn

Padhangan, Winong, Pathi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Padangan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPathi
KacamatanWinong
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Padangan iku désa ing Kacamatan Winong, Kabupatèn Pathi, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]