Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis dibusak ,  2 taun kepungkur
→‎Pamaréntahan: ganti isi, replaced: dipimpin → kabawah
(→‎Transportasi Kutha: ganti isi, replaced: dilengkapi → dipirantèni)
(→‎Pamaréntahan: ganti isi, replaced: dipimpin → kabawah)
== Pamaréntahan ==
 
Kutha Tanjungpinang dipimpinkabawah déning [[walikutha]], sing wektu iki dijabat déning [[Suryatati A.Manan]] (periode 2007-2012). Wewengkon Kutha Tanjungpinang sabanjuré dipérang manèh dadi 4 [[kacamatan]] lan 18 [[kalurahan]].
 
=== Kacamatan ===
352.737

besutan

Menu navigasi