Kutha Tanjungpinang: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
1 bèt wis ditambahake ,  3 taun kepungkur
→‎top: éjaan, replaced: Suku Jawa → Wong Jawa, klebu → kalebu
(→‎top: éjaan, replaced: kayadéné → kaya déné)
(→‎top: éjaan, replaced: Suku Jawa → Wong Jawa, klebu → kalebu)
| padunung = 192.493
| kapadhetan = 804/km²
| suku = [[Melayu]], [[Tionghoa-Indonésia|Tionghoa]], [[Suku Minang|Minang]], [[Suku Batak|Batak]], [[SukuWong Jawa|Jawa]]
| basa = [[Basa Indonésia|Indonésia]], [[Basa Melayu|Melayu]], [[Basa Tiochiu|Tiochiu]]
| agama = [[Islam]], [[Kristen]], [[Buddha]]
Ana kutha cilik sing leté kurang luwih 24 km saka kutha iki sing jenengé [[Kota Kijang]].
 
Plabuhan segara Tanjung Pinang ([[plabuhan Sri Bintan Pura]]) nduwèni kapal-kapal jinis [[feri]] lan feri cepet klebukalebu uga ''[[speedboat]]'' kanggo aksès domestik menyang pulo [[Batam]] lan kutha-kutha liya ing Riau dharatan, Kapuloan Karimun lan Kundur, sarta aksès internasional menyang Nagara Malaysia lan Singapura
<!--
== Sejarah ==
352.737

besutan

Menu navigasi