Gendéra Indonésia: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
2 bèt wis dibusak ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan)
(Polen using AWB)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bReferensi\b +Rujukan))
Gendéra iki mèmper karo gendéra nagara [[Gendéra Monako|Monako]] lan [[Gendéra Solothum|Solothum]] sing nduwèni werna padha nanging rasioné béda, saliyané iku gendéra iki uga mèmper karo [[Gendéra Polen]] sing nduwèni werna sing padha nanging wernané walikan.
 
== ReferensiRujukan ==
{{Reflist}}
 
352.737

besutan

Menu navigasi