Mbobot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Meteng)
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Mbobot ya iku kaanan wong wadon sing lagi ngandhut jabang bayi. Biasané suwéné nganti 9 sasi 10 dinā.

Wanita lagi mbobot

Delengan uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]