Mbobot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa

Mbobot ya iku kahanan wong wadon sing lagi ngandhut jabang bayi. Biasané suwéné nganti 9 sasi 10 dinā.

Wanita lagi mbobot

Delengan uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]