Mbobot

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jump to navigation Jump to search

Mbobot ya iku kaanan wong wadon sing lagi ngandhut jabang bayi. Biasané suwéné nganti 9 sasi 10 dinā.

Wanita lagi mbobot

Delengan uga[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]