Brandenburg

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Jujug: pandhu arah, pados
Flag

Flag of Brandenburg
Coat-of-Arms

Arms of Brandenburg
Kutha krajan: Potsdam
Wewengkon: 29,477 km²
Padunung: 2.568.507 (30 Juni 2004)
Kapadhetan: 87 jiwa/km²
Website: http://www.brandenburg.de/
ISO 3166-2: DE-BR
Pulitik
Minister-president: Matthias Platzeck (SPD)
Ruling party: SPD/CDU coalition
Map

Germany Laender Brandenburg.png

Brandenburg iku siji saka nembelas nagara bagéyan (Bundesländer) ing Jerman. Tlatah iki ngubengi kutha Berlin nanging wewengkoné ora nyakup kutha Berlin. Dunungé ing sisih wétan negri, kutha krajané ya iku Potsdam.


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Brandenburg&oldid=969887"