Gendéra Bahrain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Gendéra Bahrain
Flag of Bahrain.svg
Informasi Umum
Jeneng Negara Bahrain
Sesebutan [[]]
Proporsi 3:5
Dianggo wiwit 17 Fèbruari 2002
Desain [[]]
Disainer [[]]
Werna Gendéra lan lambang nasional

Gendéra Bahrain kapérang saka garis putih ing sepertelon kiwa gendéra, lan liyané kanthi warna abang. Kalara warna mau bisa uga dipisahake déning lima segitelu warna putih kan awujud rupa graji.Abang ya iku warna kang tradhisional (kuna) lempongan Pèrsi. Kalima pucuk segitelu ngelambangake cacahé lima pilar Islam. Désain gendéra iki memper karo wujud anané Gendéra Qatar.

Uga delengen[besut | besut sumber]

ä