Gendéra Bahrain

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gendéra Bahrain
Flag of Bahrain.svg
Informasi Umum
Jeneng NegaraBahrain
Sesebutan[[]]
Proporsi3:5
Dianggo wiwit17 Fèbruari 2002
Desain[[]]
Disainer[[]]
WernaGendéra lan lambang nasional

Gendéra Bahrain kapérang saka garis putih ing sepertelon kiwa gendéra, lan liyané kanthi warna abang. Kalara warna mau bisa uga dipisahake déning lima segitelu warna putih kan awujud rupa graji.Abang ya iku warna kang tradhisional (kuna) lempongan Pèrsi. Kalima pucuk segitelu nglambangaké cacahé lima pilar Islam. Désain gendéra iki memper karo wujud anané Gendéra Qatar.

Uga delengen[besut | besut sumber]

ä