Kali Sindu: Béda antara owahan

Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Gedhéné ora owah ,  3 taun kepungkur
c
Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen)
c (Bot: Nyingkiraké saka Geografi)
c (Bot: Panggantèn teks otomatis (-\bDelengen uga\b +Uga delengen))
* dominique Perkins.com 176
 
== DelengenUga ugadelengen ==
* [[:en:1974 Lindhu Hunza]]
 
352.730

besutan

Menu navigasi