Karakoram

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Karakoram iku pagunungan sing ana ing pawatesan antara Pakistan, India lan Tiongkok (Tibèt).