Parembugan:Kali Sindu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Aku usul kepriyé yèn diarani "Kali Sindu" waé? Awit ing crita wayang uga diarani "Sindu". Meursault2004ngobrol 13:59, 31 Januari 2008 (UTC)