Menyang kontèn

Lahei, Barito Lor

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Lahei
Kacamatan
Nagara Indonésia
KabupatènBarito Lor
Pamaréntahan
 • Camat
Kode Kemendagri62.05.06 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] Lahei iku kacamatan ing Kabupatèn Barito Lor, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 2.913 km2 lan okèhé sing ndunungi 22.109 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Muara Lahei II, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 10 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Provinsi Kalimantan Wétan
ing sisih kidul karo: Kacamatan Teweh Tengah lan Teweh Wétan
ing sisih kulon karo: Kabupatèn Murung Raya
ing sisih wétan karo: Provinsi Kalimantan Wétan

Désa lan kalurahan[besut | besut sumber]

Désa:

Kalurahan:

  1. Muara Lahei I
  2. Muara Lahei II

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Barito Lor sajeroning angka taun 2009, Tabel 3.1.1

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kecamatan Lahei, Kabupatèn Barito Lor, Kalimantan Tengah


Désa : Benao Hilir | Benao Hulu | Bengahon | Haragandang | Hurung Enep | Ipu | Jangkang Baru | Jangkang Lama | Juju Baru | Karamuan | Karendan | Luwe Hilir | Luwe Hulu | Muara Bakah | Muara Inu | Muara Pari | Mukut | Nihan Hilir | Nihan Hulu | Papar Pujung | Rahaden | Teluk Malewai


Kalurahan : Muara Lahei I | Muara Lahei II