Kaliwiru, Candhisari, Semarang

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Kaliwiru
Kalurahan
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KuthaSemarang
KacamatanCandhisari
Cacah padunung-
Kapadhetan-

Kaliwiru iku kalurahan kang dumunung ing kacamatan Candhisari, Semarang, Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Candhisari, Semarang, Jawa Tengah

Kelurahan: Jatingaleh Karanganyar Gunung | Jomblang | Candi | Kaliwiru | Wonotingal | Tegalsari