Kabupatèn Yahukimo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kabupatèn Yahukimo
Lambang Kabupatèn Yahukimo
Lambang Kabupatèn Yahukimo
Sesanti: "---"
Gambar:Lokasi Kabupatèn Yahukimo.jpeg
Dina Dadi:
Kutha krajan: kutha Sumohai
Bupati: Ones Pahebol
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

---km²
Distrik
 -Cacahe:

4 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-116.598 (2004)
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa: Suku Yali, Suku Hubla, Suku Kimyal lan Suku Momuna
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Yahukimo iku salah siji kabupatèn ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Sumohai iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané:---, lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ±---km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Pamaréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Yahukimo ketata saking 4 distrik,---désa/kampung/kalurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki ya iku:

  1. Anggruk
  2. Krapon
  3. Kurima
  4. Ninia

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Asmat | Biak Numfor | Boven Digoel | Deiyai | Dogiyai | Intan Jaya | Jayapura | Jayawijaya | Kapuloan Yapen | Keerom | Lanny Jaya | Mamberamo Raya | Mamberamo Tengah | Mappi | Merauke | Mimika | Nabire | Nduga Tengah | Paniai | Pegunungan Bintang | Puncak | Puncak Jaya | Sarmi | Supiori | Tolikara | Waropen | Yahukimo | Yalimo |

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia