Menyang kontèn

Kurima, Yahukimo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kurima
Dhistrik
Nagara Indonésia
PropinsiPapua
KabupatènYahukimo
Kode Kemendagri95.03.01 Edit nilai pada Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

Kurima iku dhistrik (setingkat karo kecamatan) ing Kabupatèn Yahukimo Provinsi Papua, Indonésia.

Cithakan:Kurima, Yahukimo

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia