Menyang kontèn

Kabupatèn Boven Digoel

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Kabupatèn Boven Digoel
Lambang Boven Digoel
Sesanti: "---"
91.16.00 Papua Boven Digoel
Dina Dadi:
Kutha krajan: Tanah Merah
Bupati:
Wakil Bupati:
Jembar
 -Total:

26.838 km²
Distrik
 -Cacahe:

6 Distrik
Padunung
 -Total:
 -Kapadhetan:

+/-35.376 (2000)
+/----jiwa/km²
Suku Bangsa:
Agama: Protèstan, Katulik, Islam lan liyané
Basa: Basa Indonésia lan liyané

Kabupatèn Boven Digoel iku salah siji kabupatén ing Provinsi Papua, Indonésia. Kutha Tanah Merah iku kutha krajan kabupatèné, kutha-kutha liyané: Jair lan liya-liyané. Jembar wewengkon Kabupatèn iki ± 26.838 km² utawa---hèktar.

Géografi[besut | besut sumber]

---Lintang kidul lan---Bujur wétan

Papréntahan[besut | besut sumber]

Kabupatèn Boven Digoel ketata sajeroning 6 distrik,---désa/kalurahan. Distrik-distrik ing Kabupatèn iki yaiku:

  1. Bomakia
  2. Jair
  3. Kouh
  4. Mandobo
  5. Mindiptana
  6. Waropko

Deleng uga[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Papua
Lambang Provinsi Papua

Kabupatèn: Biak Numfor | Jayapura | Kapuloan Yapen | Keerom | Mamberamo Raya | Sarmi | Supiori | Waropen

Kutha: Jayapura

Delengen uga: Daftar Kabupatèn lan kutha ing Indonésia