Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Sumatra Kidul

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki kapacak Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Sumatra Kidul sing kabawah Kementerian Pendidikan Nasional Indonesia. Pratélan iki ora kalebu pawiyatan luhur Islam swasta sing kabawah Kementerian Agama Indonesia.

Universitas[besut | besut sumber]

Sekolah Tinggi[besut | besut sumber]

Politeknik[besut | besut sumber]

Akademi[besut | besut sumber]