Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Banten

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki kapacak Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Banten sing kabawah Kementerian Pendidikan Nasional Indonesia. Pratélan iki ora kalebu pawiyatan luhur Islam swasta sing kabawah Kementerian Agama Indonesia.

Universitas[besut | besut sumber]

Sekolah Tinggi[besut | besut sumber]

Institut[besut | besut sumber]

Politeknik[besut | besut sumber]

Akademi[besut | besut sumber]

Cithakan:PTS di Indonésia

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. [http//: www.unsera.ac.id UNSERA]
  2. STIA Banten
  3. Insan Unggul

Pranala njaba[besut | besut sumber]