Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Lampung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Ing ngisor iki kapacak Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Lampung sing kabawah Kementerian Pendidikan Nasional Indonesia. Pratélan iki ora kalebu pawiyatan luhur Islam swasta sing kabawah Kementerian Agama Indonesia.

Universitas[besut | besut sumber]

Institut[besut | besut sumber]

Institut Informatika dan Bisnis Darmajaya, Kutha Bandar Lampung http://darmajaya.ac.id

Sekolah Tinggi[besut | besut sumber]

Politeknik[besut | besut sumber]

Akademi[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. Alih