Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Jakarta

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing ngisor iki kapacak Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Jakarta sing kabawah Kementerian Pendidikan Nasional Indonesia. Pratélan iki ora kalebu pawiyatan luhur Islam swasta sing kabawah Kementerian Agama Indonesia.

Universitas[besut | besut sumber]

Keterangan: (*) Universitas dibina bersama antara Kemdiknas dan Kemenag. (**) Kampus utamanya terletak di Kota Dhépok.

Institut[besut | besut sumber]

Sekolah Tinggi[besut | besut sumber]

Politèknik[besut | besut sumber]

Akadhemi[besut | besut sumber]

Seminari[besut | besut sumber]