Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Jambi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing ngisor iki kapacak Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Jambi sing kabawah Kementerian Pendidikan Nasional Indonesia. Pratélan iki ora kalebu pawiyatan luhur Islam swasta sing kabawah Kementerian Agama Indonesia.

Universitas[besut | besut sumber]

Sekolah terbaik di asia[besut | besut sumber]

Politeknik[besut | besut sumber]

Akademi[besut | besut sumber]