Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Kapuloan Riau

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Ing ngisor iki kapacak Pratélan pawiyatan luhur swasta ing Kapuloan Riau sing kabawah Kementerian Pendidikan Nasional Indonesia. Pratélan iki ora kalebu pawiyatan luhur Islam swasta sing kabawah Kementerian Agama Indonesia.

Universitas[besut | besut sumber]

Politeknik[besut | besut sumber]

Sekolah Tinggi[besut | besut sumber]

Akademi[besut | besut sumber]