STMIK Putera Batam

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
STMIK Putera Batam
LokasiBatam, Indonesia
Situs webwww.puterabatam.ac.id

STMIK Putera Batam ya iku sawijining Sekolah Tinggi ing Batam, Indonesia.

Sajarah[besut | besut sumber]

Sekolah Tinggi Manajemen Informatika dan Komputer (STMIK) Putera Batam wiwitane minangka sawijining Lembaga Pendidikan Komputer lan Basa Inggris kang madeg ing taun 1992 kanthi jeneng Lembaga Pendidikan Putra Batam. Awit lelandhesan kang kuwat, visi kang cetha, lan dedikasi kang sinambungan, mula lembaga pendidikan iki terus ngrembaka. Ing taun 2002, awit panjurung saka masarakat Kutha Batam lan akèhé peminat lan pesate perkembangan komputer lan Basa Inggris, mula Lembaga Pendidikan Putra Batam iki wiwit era anyar dadi Sekolah Tinggi Manajemen Informatika lan Komputer (STMIK) kanggo nyukupi kebutuhan tuntutan masarakat pendidikan tinggi ing babagan computer. STMIK Putera Batam duwé program Sistem Informasi - S1, Manajemen Informatika - D3, lan Komputerisasi Akuntansi - D3 jumbuh karo SK Mendiknas RI No. 261/D/O/2002. Kanthi diterbitakene SK Mendiknas ngenani penyelenggaraan program pendidikan tinggi, mula jumbuh karo Dudutan Mendiknas No. 184/U/2001, STMIK Putera Batam ora perlu nindakaké Ujian Nagara lan diperlakuke padha karo Perguruan Tinggi Negeri.

Program Studi[besut | besut sumber]

Program Studi kang ana ing STMIK Putera Batam ing antarané:

  1. S2
  2. S1
  3. D3
    • Manajemen Informatika
    • Komputerisasi Akuntansi

Pranala njaba[besut | besut sumber]