Cithakan:SLO-YK-GMR

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Sala Balapan–Yogyakarta–Gambir
Kanggé sepur Argo Lawu, Argo Dwipangga, lan Taksaka,
ing parjalanan règulèr utawi fakultatif/tambahan
mny. Surabaya
mny. Gundih, Semarang
Sala Balapan
mny. Wonogiri
Klaten
Jawa Tengah
D.I. Yogyakarta
Jambatan Kali Opak
Yogyakarta
Jambatan Kali Progo
D.I. Yogyakarta
Jawa Tengah
mny. Purworejo
Setatsiyun Kutoarjo
Kebumen
Sruweng
Terowongan Ijo
Kroya
mny. Cilacap, Bandung
Terowongan Kebasen
Jambatan Kali Serayu
Terowongan Notog
Purwokerto
Jambatan Sakalimolas
mny. Tegal
Cipamali
Jawa Tengah
Jawa Kulon
mny. Semarang
Cirebon
mny. Bandung
Jambatan Kali Citarum
Bekasi KRL Icon Blue.svg
Jawa Kulon
DKI Jakarta
Jatinegara KRL Icon Blue.svg KRL Icon Yellow.svg Roundeltjk5.png Roundeltjk10.png Roundeltjk11.png
mny. Pasar Senèn
mny. Bogor lan Sukabumi
mny. Tanah Abang lan Merak
Gambir Roundeltjk2.png
mny. Jakarta Kota
Katrangan:
  • Taksaka terminus ing Setatsiyun Yogyakarta
  • Taksaka uga mandheg ing setatsiyun kang tandhanipun bolong
  • KA Argo Lawu Fakultatif, KA Argo Dwipangga Fakultatif, lan KA 96F (Taksaka Fakultatif) mboten mandheg ing Kutoarjo
  • KA 86 (Taksaka Bengi), KA 95F & 96F (Taksaka Fakultatif) mboten mandheg ing Kebumen
  • KA 86 (Taksaka Bengi) mboten mandheg ing Kroya
  • Mung KA 85 (Taksaka Bengi) sing mandheg ing Bekasi
  • Mung KA 96F (Taksaka Fakultatif) sing mandheg ing Sruweng

Cithakan menika cithakan rute parjalanan sepur Argo Lawu lan Argo Dwipangga ingkang nglayani rute Sala BalapanGambir, m.m., sarta sepur Taksaka ingkang nglayani rute YogyakartaGambir, m.m., ing parjalanan règulèr utawi tambahan/fakultatif. Kanggé informasi luwih lanjut, waca: Wikipedia:Cithakan péta rute. Cithakan menika digawé kanthi mangkéné supaya digunakaké ing {{Infobox layanan sepur}}