Candi Laras Lor, Tapin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhi Laras Lor
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènTapin
Pamaréntahan
 • Camat

Candhi Laras Lor iku kacamatan ing Kabupatèn Tapin, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 730,48 km2 lan okèhé kang ndunungi 15.075 jiwa. Kutha krajan kacamatan ana ing Margasari Hilir, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 35 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Hulu Sungai Kidul
ing sisih kidul karo: Kacamatan Candhi Laras Kidul lan Tapin Tengah
ing sisih kulon karo: Provinsi Kalimantan Tengah
ing sisih wétan karo: Kacamatan Candhi Laras Kidul lan Kabupatèn Hulu Sungai Kidul

Désa[besut | besut sumber]

  1. Batalas
  2. Buas-Buas
  3. Buas-Buas Hilir
  4. Keladan
  5. Margasari Hilir
  6. Pariok
  7. Rawana
  8. Rawana Hulu
  9. Sawaja
  10. Sungai Puting
  11. Sungai Salai
  12. Sungai Salai Hilir
  13. Teluk Haur

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Candhi Laras Lor, Tapin