Candi Laras Kidul, Tapin

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Candhi Laras Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiKalimantan Kidul
KabupatènTapin
Pamaréntahan
 • Camat

Candhi Laras Kidul iku kacamatan ing Kabupatèn Tapin, Provinsi Kalimantan Kidul, Indonésia. Kacamatan iki duwé jembar 327,85 km2. Kutha krajan kacamatan ana ing Margasari Hulu, adohé kutha krajan kacamatan saka kutha krajan kabupatèn kurang luwih 30 km.

Kacamatan iki wewatesan:

ing sisih lor karo: Kabupatèn Hulu Sungai Kidul
ing sisih kidul karo: Kacamatan Tapin Tengah
ing sisih kulon karo: Kacamatan Candhi Laras Lor
ing sisih wétan karo: Kacamatan Bakarangan

Désa[besut | besut sumber]

  1. Baringin
  2. Baringin B
  3. Baulin
  4. Candhi Laras
  5. Marampiau
  6. Marampiau Hilir
  7. Margasari Hulu
  8. Pabaungan Hilir
  9. Pabaungan Hulu
  10. Pabaungan Pasisir
  11. Sungai Rutas
  12. Sungai Rutas Hulu

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Candhi Laras Kidul, Tapin