Blair Adams

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Blair Adams
Blair Adams - Sunderland.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Blair Vincent Adams[1]
Tanggal lair (1991-09-08) 8 Sèptèmber 1991 (umur 25)
Papan lair South Shields, Inggris
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
Posisi main Bék kiwa
Katerangan klub
Tim saiki
Sunderland
Angka 34
Karir nom
000?–2010 Sunderland
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2010– Sunderland 0 (0)
2011 Brentford (silihan) 7 (0)
2012 Northampton Town (silihan) 22 (0)
Tim nasioanl
2011 Inggris U-20 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 14:18, 14 Mei 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 00:57, 11 Agustus 2011 (UTC)

Blair Vincent Adams[2] (lair ing South Shields, 8 Sèptèmber 1991; umur 25 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub Sunderland biasa main ing posisi bèk kiwa.

Adams miwiti karir junioré ing Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga. Adams salanjuté disilihake ing Brentford F.C.[3] lan Northampton Town.[4]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Search 1837 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Dijupuk 2010-08-12. 
  2. ^ "34. Blair Adams". soccerbase.com. Dijupuk 13 June 2011. 
  3. ^ "Brentford sign Blair Adams and Miguel Llera on loan". bbc.co.uk. Dijupuk 8 September 2011. 
  4. ^ "Sunderland defender Blair Adams joins Northampton Town". BBC Sport. Dijupuk 3 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blair_Adams&oldid=1100904"