Blair Adams

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Blair Adams
Blair Adams - Sunderland.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Blair Vincent Adams[1]
Tanggal lair 8 September 1991 (umur 22)
Papan lair South Shields, Inggris
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
Posisi pamain Bék kiwa
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 34
Karir remaja
000?–2010 Sunderland
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2010– Sunderland 0 (0)
2011 Brentford (silihan) 7 (0)
2012 Northampton Town (silihan) 22 (0)
Tim nasional
2011 Inggris U-20 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 14:18, 14 Mei 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 00:57, 11 Agustus 2011 (UTC)


Blair Vincent Adams[2] (lair ing South Shields, 8 September 1991; umur 22 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Inggris sing main kanggo klub Sunderland biasa main ing posisi bèk kiwa.

Adams miwiti karir junioré ing Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga. Adams salanjuté disilihake ing Brentford F.C.[3] lan Northampton Town.[4]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blair_Adams&oldid=835257"