Blair Adams

Saka Wikipédia, bauwarna bébas basa Jawa
Blair Adams
Blair Adams - Sunderland.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Blair Vincent Adams[1]
Tanggal lair 8 Sèptèmber 1991 (umur 24)
Papan lair South Shields, Inggris
Dhuwur Cithakan:Convert/LoffAonDbSoff2
Posisi pamain Bék kiwa
Informasi klub
Klub saiki Sunderland
Nomer 34
Karir remaja
000?–2010 Sunderland
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2010– Sunderland 0 (0)
2011 Brentford (silihan) 7 (0)
2012 Northampton Town (silihan) 22 (0)
Tim nasional
2011 Inggris U-20 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 14:18, 14 Mei 2012 (UTC).

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 00:57, 11 Agustus 2011 (UTC)


Blair Vincent Adams[2] (lair ing South Shields, 8 September 1991; umur 24 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Inggris sing main kanggo klub Sunderland biasa main ing posisi bèk kiwa.

Adams miwiti karir junioré ing Sunderland salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga. Adams salanjuté disilihake ing Brentford F.C.[3] lan Northampton Town.[4]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Search 1837 to 2006 – Birth, Marriage and Death indexes". Findmypast.com. Retrieved 2010-08-12. 
  2. ^ "34. Blair Adams". soccerbase.com. Retrieved 13 June 2011. 
  3. ^ "Brentford sign Blair Adams and Miguel Llera on loan". bbc.co.uk. Retrieved 8 September 2011. 
  4. ^ "Sunderland defender Blair Adams joins Northampton Town". BBC Sport. Retrieved 3 January 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Blair_Adams&oldid=1033660"