Beras Belange, Laung Tuhup, Murung Raya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Beras Belange
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènMurung Raya
KacamatanLaung Tuhup
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Beras Belange iku siji désa ing Kacamatan Laung Tuhup, Kabupatèn Murung Raya, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]