Beras Belange, Laung Tuhup, Murung Raya

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Beras Belange
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiKalimantan Tengah
KabupatènMurung Raya
KacamatanLaung Tuhup
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Pepadhet-

Beras Belange iku siji désa ing Kacamatan Laung Tuhup, Kabupatèn Murung Raya, Provinsi Kalimantan Tengah, Indonésia.

Pranala njaba[besut | besut sumber]