Belvedere di Spinello

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Lokasi Crotone ing Italia

Belvedere di Spinello iku sawijining comune lan kutha ing Provinsi Crotone, ing region Calabria, Italia sisih kidul. Miturut data taun 2007 Belvedere di Spinello duwé pdunung cacahé 2,351 jiwa. [1]

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ""The World Gazetteer"". Diarsipna saka sing asli tanggal 2013-06-30. Dibukak tanggal 2007-02-25.
Stemma della regione Calabria Italia | Provinsi ing regione Calabria Bandiera della regione Calabria
Catanzaro | Cosenza | Crotone | Reggio Calabria | Vibo Valentia

39°12′45″N 16°53′17″E / 39.21250°N 16.88806°E / 39.21250; 16.88806