Alexandre Song

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alexandre Song
Alexander Song2011.jpg
Song bareng Arsenal F.C. ing mangsa 2010–11
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alexandre Dimitri Song Billong[1]
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)
Posisi main Gelandang, Bèk
Katerangan klub
Tim saiki
FC Barcelona
Angka -
Karir nom
2001–2004 Bastia
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2006 Bastia 32 (0)
2005–2006Arsenal (silihan) 5 (0)
2006–2012 Arsenal 133 (7)
2007Charlton Athletic (silihan) 12 (0)
2012–kini Barcelona 0 (0)
Tim nasional
2002–2003 U-16 Prancis 6 (0)
2003–2004 U-17 Kamerun 3 (0)
2008 U-23 Kamerun 3 (0)
2005–kini Kamerun 30 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 18 Agustus 2012, 16.10 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 1 Dhésèmber 2011, 17.51 (UTC)

Alexandre Dimitri Song Billong (lair ing Douala, 9 Sèptèmber 1987; umur 31 taun) utawa kondhang minangka Alex Song ya iku salah sijining juru main bal-balan Kamerun sing main kanggo klub FC Barcelona ing posisi minangka gelandang utawa Bèk.[3]

Prestasi[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Arsenal

Internasional[besut | besut sumber]

Kamerun U17
  • African U-17 Championship: 2003[4]
Kamerun
  • Piala Afrika runner up: Piala Afrika 2008
  • 2011 LG Cup (Moroko)

Individu[besut | besut sumber]

  • Tim Paling Apik Piala Afrika: Piala Afrika 2008, Piala Afrika 2010

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Statistics" (PDF). Premier League. Dijupuk 2010-01-10. 
  2. "Song". FootballDatabase. Dijupuk 2010-01-10. 
  3. "Arsenal take Song on season loan". BBC Sport. 2005-08-11. Dijupuk 2010-01-10. 
  4. "Song won U-17 African Championships". 

Pranala njaba[besut | besut sumber]