Benoît Assou-Ekotto

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Benoît Assou-Ekotto
Assou Ekotto
Assou-Ekotto (right) playing for Cameroon
Informasi pribadi
Jeneng pepak Benoît Pierre David Assou-Ekotto[1]
Tanggal lair 24 Maret 1984 (umur 30)
Papan lair Arras, Perancis
Dhuwur 175 m (574 ft 2 in) [2]
Posisi pamain Left Back
Informasi klub
Klub saiki Tottenham Hotspur
Nomer 32
Karir remaja
1994–2004 Lens
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2004–2006 Lens 67 (1)
2006– Tottenham Hotspur 127 (2)
Tim nasional
2006– Kamerun 17 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only.
† Appearances (Goals).


Benoît Assou-Ekotto (lair 24 Maret 1984; umur 30 taun) yaiku salah sijining pamain bal-balan sing kebangsaané Kamerun sing saiki mbéla klub Tottenham Hotspur. Posisine minangka bèk. Dhuwur awaké 175 cm. Panjenengané sing kapisan main ing timnas Kamerun wiwit taun 2006.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Hugman, Barry J., ed. (2010). The PFA Footballers' Who's Who 2010–11. Mainstream Publishing. p. 26. ISBN 9781845966010.
  2. ^ "Premier League Player Profile". Premier League. http://www.premierleague.com/page/PlayerProfile/0,,12306~34913,00.html. Retrieved 7 April 2011.

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]