Jordi Alba

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Jordi Alba
Jordi Alba.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Jordi Alba Ramos
Dhuwur 1.70 m (5 ft 7 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Barcelona
Angka 18
Karir nom
1998–2005 Barcelona
2005–2007 Cornellà
2007 Valencia
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2007–2008 Valencia B 18 (5)
2008–2012 Valencia 74 (5)
2008–2009 Gimnàstic (pinjaman) 35 (4)
2012- Barcelona ­ (­)
Tim nasioanl
2006 Spanyol U-19 6 (1)
2009 Spanyol U-20 9 (0)
2008–2011 Spanyol U-21 4 (0)
2011– Spanyol 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 28 Mèi 2012

Jordi Alba Ramos (lair ing L'Hospitalet de Llobregat, 21 Maret 1989; umur 28 taun) ya ikung pemain bal-balan sing kewarganagaraané Spanyol sing main kanggo klub FC Barcelona ing posisi bèk.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]