Juan Bernat

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Juan Bernat ndhik Bayern Munchen taun 2014

Juan Bernat iku juru main bal-balan profèsional sing lair ndhik Valencia, Spanyol tanggal 1 Maret 1993.[1] Saiki piyambaké main ndhik FC Bayern München lan dadi salahsijiné wong sing antusias karo tekané pelatih anyaré ya iku Carlo Ancelotti.[2]

Karir[besut | besut sumber]

Taun 2011 nganti 2012 piyamabké main ndhik Valencia Mestalla[1] Sakbanjuré piyambaké main ndhik tim senioré Valencia CF nganti taun 2014.[1] Salajengipun iku piyambaké main ndhik FC Bayern München nganti saiki.[1]

Karir karo tim bal-balan Spanyol diwiwiti wektu mbela Spanyol U-20 taun 2013.[1] sakbaré iku piyamabké wis mbela tim senioré spanyol nganti saiki.[1]

Juwara[besut | besut sumber]

Juwara Bundesliga karo FC Bayern München taun 2015 lan 2016[1]

Juwara DFB-Supercup karo FC Bayern München taun 2017[1]

Juwara DFB Pokal karo FC Bayern München taun 2016[1]

Cathetan suku[besut | besut sumber]

  1. a b c d e f g h i "Juan Bernat". www.eurosport.com. Dijupuk 29 August 2016. 
  2. "Juan Bernat Antusias Sambut Ancelotti di Allianz Arena". www.bola.net. Dijupuk 29 August 2016.