Daniel Parejo

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Dani Parejo
Dani Parejo.jpg
Parejo playing for Valencia in 2015
Katerangan priangga
Jeneng dawa Daniel Parejo Muñoz
Tanggal lair (1989-04-16) 16 April 1989 (umur 29)
Papan lair Coslada, Spain
Dhuwur 1.82 m (6 ft 0 in)
Posisi main Midfielder
Katerangan klub
Tim saiki
Valencia
Angka 10
Karir nom
1998–2000 Coslada
2000–2003 Espinilla
2003–2006 Real Madrid
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2008 Real Madrid B 37 (11)
2008–2009 Real Madrid 5 (0)
2008Queens Park Rangers (loan) 14 (0)
2009–2011 Getafe 64 (9)
2011– Valencia 191 (33)
Tim nasional
2007–2008 Spain U19 13 (3)
2009 Spain U20 11 (1)
2008–2011 Spain U21 19 (5)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 9 December 2017.


Daniel "Dani" Parejo Muñoz (lair tanggal 16 April 1989) ya iku pemain bal-balan profesional Spanyol sing main ing klub Valencia CF lan dadi pemain gelandang tengah. Sawisé miwiti kariré ing klub La Liga Real Madrid, banjur ing klub Getafe. Taun 2011 dhèwèké pindhah menyang [Valencia CF|Valencia]]. Dhèwèké wis nglakoni 238 tetandhingan ing klub iki ing Kompétisi Liga Utama Inggris. Parejo uga pernah nggabung ing klub Queens Park Rangers.[1] Parejo wis nglakoni 43 tetandhingan mbéla timnas Spanyol lan nyethak sangang gol.

Klub karir[besut | besut sumber]

Real Madrid[besut | besut sumber]

Lair ing kutha Coslada, Madrid, Spanyol Parejo kalebu prodhuk didikan akadhemi bal Real Madrid. Dhèwèké ngudi èlmu ing akadhemi iki wektu umur 14 taun. .[1] Taggal 4 Agustus 2008, Parejo disilihaké menyang klub Liga Utama Inggris Queens Park Rangers, lan ing dhebut kapisan dhèwèke mbiyantu tim menang 2-1 nglawan Barnsley.[1]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. ^ a b c Parejo(dipunundhuh tanggal 28 Januari 2018)