Menyang kontèn

Parembugan:Daniel Parejo

Konten halaman tidak didukung dalam bahasa lain.
Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa

Mas @JV015Chafid:

Niki artikel Daniel Parejo tasih setunggal rujukan. Mangga dipunjangkepi nggih, minimal saged 2 rujukan. Matur nuwun.

Mia.