Alex Rodrigo Dias da Costa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alex
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alex Rodrigo Dias da Costa
Dhuwur 189 m (620 ft 0.9 in)[1][2]
Posisi main Bek tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 13
Karir nom
2000 Clube Atlético Juventus
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2004 Santos 103 (20)
2004–2012 Chelsea 87 (7)
2004–2007 PSV (silihan) 84 (11)
2012– Paris Saint-Germain 2 (1)
Tim nasioanl
2004 Brazil U23 8 (2)
2004– Brasil 18 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19 Februari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:00, 11 Juni 2011 (UTC)

Alex Rodrigo Dias da Costa (lair ing Niterói, Brasil, 17 Juni 1982; umur 34 taun) utawa Alex ya iku pemain bal-balan profesional sing asalé saka Brasil sing main minangka bèk tengah kanggo Paris Saint-Germain ing Ligue 1 lan timnas nasional Brasil.

Prestasi[besut | besut sumber]

Santos[besut | besut sumber]

  • Série A Brasileiro: 2002

PSV[besut | besut sumber]

Chelsea[besut | besut sumber]

Brazil[besut | besut sumber]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Alex, Profile, Biography & Picture". chelseafc.com. Dijupuk 2011-8-26.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. ^ "Premier League Player Profile". Premier League.com. Dijupuk 2011-8-26.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]