Alex Rodrigo Dias da Costa

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alex
Alex Rodrigo Dias da Costa (PSG).JPG
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alex Rodrigo Dias da Costa
Dhuwur 1.89 m (6 ft 2 12 in)[1][2]
Posisi main Bèg tengah
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 13
Karir nom
2000 Clube Atlético Juventus
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2004 Santos 103 (20)
2004–2012 Chelsea 87 (7)
2004–2007PSV (silihan) 84 (11)
2012– Paris Saint-Germain 2 (1)
Tim nasional
2004 Brazil U23 8 (2)
2004– Brasil 18 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 19 Fèbruari 2012 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 17:00, 11 Juni 2011 (UTC)

Alex Rodrigo Dias da Costa (lair ing Niterói, Brasil, 17 Juni 1982; umur 37 taun) utawa Alex ya iku juru main bal-balan profésional sing asalé saka Brasil sing main minangka bèg tengah kanggo Paris Saint-Germain ing Ligue 1 lan timnas nasional Brasil.

Prestasi[besut | besut sumber]

Santos[besut | besut sumber]

  • Série A Brasileiro: 2002

PSV[besut | besut sumber]

Chelsea[besut | besut sumber]

Brazil[besut | besut sumber]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Alex, Profile, Biography & Picture". chelseafc.com. Dijupuk 2011-8-26.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)
  2. "Premier League Player Profile". Premier League.com. Dijupuk 2011-8-26.  Priksa gandra date ing: |access-date= (pitulung)

Pranala njaba[besut | besut sumber]