Marco Verratti

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Marco Verratti
Marco Verratti unveiling (cropped).jpg
Verratti nganggo seragam Paris Saint-Germain
Informasi pribadi
Jeneng pepak Marco Verratti
Tanggal lair 05 November 1992 (umur 22)
Papan lair Manoppello,[1] Pescara, Italia
Dhuwur 1.65 m (5 ft 5 in)[2]
Posisi pamain Gelandang
Informasi klub
Klub saiki Paris Saint-Germain
Nomer 24
Karir remaja
2000–2008 Pescara
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2008–2012 Pescara 74 (2)
2012– Paris Saint-Germain 11 (0)
Tim nasional
2012– Italia U-21 3 (0)
2012– Italia 2 (0)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 11 November 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 14 November 2012


Marco Verratti (lair ing Manoppello, Pescara, 5 November 1992; umur 22 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biasa main ing posisi gelandang.

Verratti miwiti karir junioré ing klub Pescara, salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga, sadurungé gabung karo Paris Saint-Germain ing taun 2012.[3]

Referensi[sunting | Sunting sumber]

Pranala njaba[sunting | Sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marco_Verratti&oldid=835567"