Marco Verratti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Marco Verratti
Marco Verratti unveiling (cropped).jpg
Verratti nganggo seragam Paris Saint-Germain
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marco Verratti
Dhuwur 165 m (541 ft 4.1 in)[1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 24
Karir nom
2000–2008 Pescara
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2012 Pescara 74 (2)
2012– Paris Saint-Germain 11 (0)
Tim nasioanl
2012– Italia U-21 3 (0)
2012– Italia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 November 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 November 2012

Marco Verratti (lair ing Manoppello, Pescara, 5 Novèmber 1992; umur 24 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biasa main ing posisi gelandang.

Verratti miwiti karir junioré ing klub Pescara, salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut uga, sadurungé gabung karo Paris Saint-Germain ing taun 2012.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "MARCO VERRATTI" (ing Italian). Delfino Pescara 1936. Dijupuk 11 August 2011. 
  2. ^ "Marco Verratti Goal.com Profile". Dijupuk 21 September 2012. 
  3. ^ "Marco Verratti joins PSG". Paris Saint-Germain. 18 July 2012. Dijupuk 18 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Marco_Verratti&oldid=1100951"