Marco Verratti

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Marco Verratti
Verratti-2019-07-17 SG Dynamo Dresden vs. Paris Saint-Germain by Sandro Halank–126.jpg
Verratti nganggo seragam latian Paris Saint-Germain
Katerangan priangga
Jeneng dawa Marco Verratti
Dhuwur 1.65 m (5 ft 5 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 24
Karir nom
2000–2008 Pescara
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2012 Pescara 74 (2)
2012–saiki Paris Saint-Germain 11 (0)
Tim nasional
2012– Italia U-21 3 (0)
2012–saiki Italia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 November 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 14 November 2012

Marco Verratti (lair ing Manoppello, Pescara, 5 Novèmber 1992; umur 27 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi glandhang.

Verratti miwiti karir junioré ing klub Pescara, salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga, sadurungé gabung karo Paris Saint-Germain ing taun 2012.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "MARCO VERRATTI" (ing basa Italian). Delfino Pescara 1936. Dijupuk 11 August 2011. 
  2. "Marco Verratti Goal.com Profile". Dijupuk 21 September 2012. 
  3. "Marco Verratti joins PSG". Paris Saint-Germain. 18 July 2012. Dijupuk 18 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]