Blaise Matuidi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Blaise Matuidi
Matuidi PSG.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Blaise Matuidi
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 14
Karir nom
1993–1998 US Fontenay-sous-Bois
1998–2001 CO Vincennois
1999–2002 INF Clairefontaine
2001–2004 Créteil
2004–2005 Troyes
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Troyes 67 (4)
2007–2011 Saint-Étienne 132 (3)
2011– Paris Saint-Germain 27 (1)
Tim nasional
2006–2007 Prancis U-19 9 (0)
2006–2009 Prancis U-21 25 (0)
2010– Prancis 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 31 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 Agustus 2011

Blaise Matuidi (lair ing Toulouse, 9 April 1987; umur 33 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Perancis sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi glandhang.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Blaise MATUIDI". Saint-Étienne (in French). Retrieved 19 February 2011.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  2. "Matuidi et Menez au PSG (off.)". L'Equipe (in French). 25 July 2011. Retrieved 25 July 2011.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)
  3. "Payet et Matuidi ont fait la paix". French Football Federation (in French). 5 October 2006. Retrieved 20 February 2011.CS1 dandani: Basa ora kaweruhan (link)

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Prancis