Blaise Matuidi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Blaise Matuidi
Matuidi PSG.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Blaise Matuidi
Dhuwur 1.75 m (5 ft 9 in)[1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 14
Karir nom
1993–1998 US Fontenay-sous-Bois
1998–2001 CO Vincennois
1999–2002 INF Clairefontaine
2001–2004 Créteil
2004–2005 Troyes
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2007 Troyes 67 (4)
2007–2011 Saint-Étienne 132 (3)
2011– Paris Saint-Germain 27 (1)
Tim nasional
2006–2007 Prancis U-19 9 (0)
2006–2009 Prancis U-21 25 (0)
2010– Prancis 4 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 31 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 Agustus 2011

Blaise Matuidi (lair ing Toulouse, 9 April 1987; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Perancis sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi gelandang.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Blaise MATUIDI". Saint-Étienne (ing basa French). Dijupuk 19 February 2011. 
  2. "Matuidi et Menez au PSG (off.)". L'Equipe (ing basa French). 25 July 2011. Dijupuk 25 July 2011. 
  3. "Payet et Matuidi ont fait la paix". French Football Federation (ing basa French). 5 October 2006. Dijupuk 20 February 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Prancis