Clément Chantôme

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Clément Chantôme
Clément Chantôme.png
Katerangan priangga
Tanggal lair (1987-09-11) 11 Sèptèmber 1987 (umur 32)
Papan lair Sens, Prancis
Dhuwur 1.79 m (5 ft 10 in)
Posisi main Glandhang
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 20
Karir nom
1993–1998 Savigny-le-Temple
1998–2000 Le Mée Sports
2000–2006 Paris Saint-Germain
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006– Paris Saint-Germain 119 (4)
Tim nasional
2008 Prancis U-21 2 (0)
2012– Prancis 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 29 Mèi 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 12 Oktober 2012

Clément Chantôme (lair ing Sens, 11 Sèptèmber 1987; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Perancis sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi glandhang.

Chantôme miwiti karir junioré ing klub Savigny-le-Temple, Le Mée Sports lan Paris Saint-Germain. Salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga wiwit taun 2006.[1][2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]