Salvatore Sirigu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Salvatore Sirigu
20150616 - Portugal - Italie - Genève - Salvatore Sirigu 1 (cropped).jpg
Katerangan priangga
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 30
Karir nom
Venezia
Palermo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2011 Palermo 69 (0)
2007–2008Cremonese (silihan) 19 (0)
2008–2009Ancona (silihan) 15 (0)
2011– Paris Saint-Germain 38 (0)
Tim nasional
2005 Italia U-18 3 (0)
2005 Italia U-19 2 (0)
2007–2009 Italia U-21 3 (0)
2010– Italia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 3 September 2010

Salvatore Sirigu (lair ing Nuoro, Sardinia, 12 Januari 1987; umur 36 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi kiper.[1][2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "SIRIGU CEDUTO AL PSG" [SIRIGU SOLD TO PSG] . ilpalermocalcio.it. 28 July 2011. Dibukak ing 28 July 2011.
  2. "Sissoko et Sirigu s'engagent avec le PSG" [Sissoko and Sirigu join PSG] . PSG.fr. 28 July 2011. Dibukak ing 28 July 2011.
  3. "Pronta la squadra azzurra: ecco la lista dei 23 per il Mondiale". FIGC . 2010-06-01. Dibukak ing 2010-06-01.

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia