Salvatore Sirigu

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Salvatore Sirigu
Salvatore Sirigu au Camp des Loges (02082011) cropped.jpg
Katerangan priangga
Posisi main Kiper
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 30
Karir nom
Venezia
Palermo
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2006–2011 Palermo 69 (0)
2007–2008Cremonese (silihan) 19 (0)
2008–2009Ancona (silihan) 15 (0)
2011– Paris Saint-Germain 38 (0)
Tim nasional
2005 Italia U-18 3 (0)
2005 Italia U-19 2 (0)
2007–2009 Italia U-21 3 (0)
2010– Italia 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20 Mèi 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 3 September 2010

Salvatore Sirigu (lair ing Nuoro, Sardinia, 12 Januari 1987; umur 32 taun) ya iku juru main bal-balan sing kewarganagaraané Italia sing main kanggo klub Paris Saint-Germain, lan biyasa main ing posisi kiper.[1][2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "SIRIGU CEDUTO AL PSG" [SIRIGU SOLD TO PSG] (ing basa Italian). ilpalermocalcio.it. 28 July 2011. Dijupuk 28 July 2011. 
  2. "Sissoko et Sirigu s’engagent avec le PSG" [Sissoko and Sirigu join PSG] (ing basa French). PSG.fr. 28 July 2011. Dijupuk 28 July 2011. 
  3. "Pronta la squadra azzurra: ecco la lista dei 23 per il Mondiale". FIGC (ing basa Italian). 2010-06-01. Dijupuk 2010-06-01. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia