Diego Lugano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diego Lugano
U02 Diego Lugano 7557.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Diego Alfredo Lugano Moreno
Dhuwur 1.87 m (6 ft 1 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 15
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2001 Nacional 13 (0)
2001–2002 Plaza Colonia 46 (4)
2003–2006 São Paulo 96 (8)
2006–2011 Fenerbahçe 125 (21)
2011–2013 Paris Saint-Germain 12 (0)
2013–2015 West Bromwich Albion
Tim nasional
2003–2014 Uruguay 72 (8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:23, 22 Dhésèmber 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10:19, 7 November 2011 (UTC)

Diego Lugano (lair ing Canelones, Uruguay, 2 Novèmber 1980; umur 39 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan Uruguay sing posisiné minangka bèg tengah. Saiki panjenengané main kanggo Paris Saint-Germain lan kanggo Uruguay.

Karir[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Lugano naté main kanggo Nacional, Plaza Colonia, São Paulo, lan Fenerbahçe.

Tanggal 27 Agustus 2011 Lugano gabung karo Paris Saint-Germain kanthi biaya transfer sakiwa-tengené €3 yuta.[1][2]

Internasional[besut | besut sumber]

Diego Lugano wés main ping 68 kanggo Uruguay, lan wés nyetak 8 gol. Panjenengané mèlu mbéla Uruguay ing Piala Donya FIFA 2010.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]