Diego Lugano

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Diego Lugano
Diego Lugano 2011.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Diego Alfredo Lugano Moreno
Dhuwur 1.87 m (6 ft 1 12 in)
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Paris Saint-Germain
Angka 15
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1999–2001 Nacional 13 (0)
2001–2002 Plaza Colonia 46 (4)
2003–2006 São Paulo 96 (8)
2006–2011 Fenerbahçe 125 (21)
2011– Paris Saint-Germain 12 (0)
Tim nasional
2003– Uruguay 72 (8)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 09:23, 22 Dhésèmber 2011 (UTC).

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10:19, 7 November 2011 (UTC)

Diego Lugano (lair ing Canelones, Uruguay, 2 Novèmber 1980; umur 39 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan Uruguay sing posisiné minangka bèg tengah. Saiki panjenengané main kanggo Paris Saint-Germain lan kanggo Uruguay.

Karir[besut | besut sumber]

Klub[besut | besut sumber]

Lugano naté main kanggo Nacional, Plaza Colonia, São Paulo, lan Fenerbahçe.

Tanggal 27 Agustus 2011 Lugano gabung karo Paris Saint-Germain kanthi biaya transfer sakiwa-tengené €3 yuta.[1][2]

Internasional[besut | besut sumber]

Diego Lugano wés main ping 68 kanggo Uruguay, lan wés nyetak 8 gol. Panjenengané mèlu mbéla Uruguay ing Piala Donya FIFA 2010.

Réferènsi[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]