Alba Adriatica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alba Adriatica-Stemma.png

Alba Adriatica iku siji kutha lan comune ing Provinsi Teramo, ing region Abruzzo, Italia sisih wétan. Jembar wewengkon: 9 km2 lan cacahing padunung 11.549 jiwa (2006).

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°50′N 13°55′E / 42.833°N 13.917°E / 42.833; 13.917Invalid arguments have been passed to the {{#coordinates:}} function

Kayegori:Kutha ing Italia