Alba Adriatica

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Alba Adriatica-Stemma.png

Alba Adriatica iku sawijining kutha lan comune ing Provinsi Teramo, ing region Abruzzo, Italia sisih wétan. Jembar wewengkon: 9 km2 lan cacahing padunung 11.549 jiwa (2006).

Demografi[besut | besut sumber]

Tuwuhing padunung


Eropah | Italia | Abruzzo
Chieti | L'Aquila | Pescara | Teramo

Koordinat: 42°50′N, 13°55′E

Kayegori:Kutha ing Italia


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Alba_Adriatica&oldid=961817"